Boek nu

Tot en met 14 maart Early Bird korting!

Welkom bij RØSTIG! Wij zijn de ambassadeurs van de lage hartslag, de Zuidas van het Zen-gevoel en de Harvard voor hangmat-luieren. Wij zijn røststokers en blazen jouw stoom af.

Let op: tot en met 14 maart kun je nog boeken met 10% Early Bird korting!

Dichtbij de randstad slaap je bij RØSTIG in een tipi in de natuur en kom je tot RØST door de twee à drie workshops per dag rond yoga, zelf-ontwikkeling, creativiteit en meditatie, allemaal bij de prijs inbegrepen.

Daarnaast kun je kanoën, sup-boarden, genieten van de wellness of anderen ontmoeten bij het kampvuur in de cømmunity area. Bij ons staan RØST en gezelligheid voorop.

Kom je graag alleen? Je bent van harte welkom! Bij RØSTIG komen mensen vaak alleen. Wil je liever met een vriend of vriendin een paar dagen de beentjes omhoog met een borrel in je hand? Gezellig! Wij bieden twee- en zelfs driepersoonstenten aan!

We zien je snel. Tot die tijd:

RØSTIG aan

Join RØSTIG+: onze gratis online community

Op RØSTIG+ vind je lessen en workshops, gegeven door onze enthousiaste docenten, die je helpen om duurzaam te ontspannen. Doe mee aan een 15 minuten Yoga Morning Flow, een 4 weekse Meditation 101-cursus of een intensieve cursus waardoor je nieuwe, goeie gewoontes aanleert. Kom in contact met andere leden van de RØSTIG+ community en leer van elkaar.

Join de RØSTIG+ community voor:

  • Losse workshops in yoga, meditatie en breathwork (gratis en betaald)

  • Cursussen in zelfontwikkeling en meditatie (gratis en betaald)

  • Tips, tricks en hulp om duurzaam te ontspannen

  • Speciale aanbiedingen en updates

  • Lidmaatschap van de online RØSTIG+ community

Accommodatie

Je verblijft in een ruime tipi van zo'n 20 vierkante meter. Ook zullen er camping-pods komen gedurende de komende maanden. In je accommodatie vind je een heerlijk bed met een pakketje vers linnengoed, nachtkastjes, kleedjes, een kist voor je kleren en desgevraagd een schildersezel met schilderspullen. Ook is er elektriciteit aanwezig in de tipi.

Buiten de tipi vind je twee relaxte buitenstoelen en een vuurschaal. Je hebt een heerlijk plekje om te ontsnappen en ontspannen. In onze 'community area' vind je hangmatten om te relaxen, een kampvuur om elkaar te ontmoeten, een RØSTIG-strand, een horecagelegenheid aan het water en talloze plekjes om te chillen. Verder kun je bij kanoën en sup-boarden, zwemmen, wandelen, fietsen, lekker chillen in je eentje of juist met anderen.


Je mag lekker zelf weten wat je wilt doen, zolang je maar ff RØSTIG doet ;).

Activiteiten

Bij RØSTIG zijn alle workshops bij de prijs inbegrepen. In onze huiskamer-tent kun je dagelijks deelnemen aan twee à drie workshops. Vaak is er in de ochtend een yogales, in de middag variëren we tussen workshops rond zelfontwikkeling, houtbewerking, creatieve workshops en yoga en ‘s avonds vaak meditatie. Gedurende de komende maanden zal de agenda met workshops zich vullen. Hou onze website in de gaten voor de up-to-date planning!

Liever op avontuur? Rol je bed uit, een kano in en volg de schatkaart met de kano op zoek naar een onbewoond eilandje. Ook kun je wandelen langs de rivier of een elektrisch motorbootje of sup-boards huren. ‘s Avonds kun je anderen ontmoeten bij het kampvuur, of lekker relaxen bij je eigen vuurschaal of buitenkachel. Verder vind je bij RØSTIG bordspellen, lekkere wijntjes en biertjes en natuurlijk goed gezelschap.

Wij houden van gezelligheid, je kunt elke avond aansluiten bij het kampvuur in de cømmunity area. Je kunt je ook lekker terugtrekken. Geniet van RØSTIG zoals jij dat wilt!

Impressie

Hieronder een kleine sfeerimpressie van voorgaande jaren. Benieuwd naar meer foto's? Bekijk dan onze Instagram.

Vorige

Volgende

Prijzen

Info

Boek van 1 december tot 1 maart met 10% Early Bird korting!

Langer blijven? Combineer dan twee weekdelen of een weekdeel en een weekend!

Weekdeel

Maandag t/m woensdag, woensdag t/m vrijdag of maandag t/m vrijdag, 2 tot 4 overnachtingen

Vanaf €79,95 per persoon, per nacht (incl. workshops)

Weekend

Vrijdag t/m maandag, of vrijdag t/m zondag
2 tot 3 overnachtingen

Vanaf €85,95 per persoon, per nacht (incl. workshops)

Agenda

De agenda wordt aangevuld naarmate je verblijf dichterbij komt. Houd hem dus goed in de gaten!

April/Mei

Datum Activiteit
Mei vakantie Coming soon

RØSTIG 2023

Datum Activiteit
Early bird boekingen vanaf 1 december

FAQ

RØSTIG opent haar deuren van 28 april tot en met 30 september, op de Lingedijk 6 te Kedichem. De vaste dagen voor het in- en uitchecken zijn maandag, woensdag en vrijdag. Je hebt hierdoor de keuze voor een verblijf van een lang weekend (3 nachten), een deel van de midweek (2 nachten), een midweek (5 nachten) een week (7 nachten) of zelfs langer.

Op RØSTIG vind je een gemeenschappelijke buiten-keuken met verschillende kookgelegenheden. Ook krijg je bij aankomst kookgerei, borden en bestek. Je kunt koken bij je tent of in de gemeenschappelijke buiten-keuken.

Liever niet koken? We hebben een horecagelegenheid met terras aan het water. Let wel op: deze is niet altijd open, afhankelijk van het weer. In zowel de keuken als de horecagelegenheid kun je water, frisdrank, biertjes en wijn krijgen. Bij RØSTIG is alles vegetarisch. Verder is het eten alsvolgt geregeld:

Ontbijt

Je kunt bij ons bij je boeking opgeven of je deel weelt nemen aan het ontbijtbuffet, met fruit, verse broodjes, granola, vers sinaasappelsap en meer. Als je het bij je boeking besteld kost dit €12,-, op locatie kost het €14,-.

Lunch

Indien open kun je gebruik maken van de heerlijke lunch die de horeca-gelegenheid aanbiedt op het terras aan het water of natuurlijk zelf iets bereiden.

Diner

Bij RØSTIG 2023 zijn er 2 opties voor het diner:

1. Zelf koken. Wij sturen een week voor je verblijf een mail met recepten en ingrediënten om heerlijke maaltijden te koken bij je tent, of in de gemeenschappelijke buitenkeuken.

2. We werken samen met lokale restaurants die ons elke dag van eten kunnen voorzien. Deze bestelling kun je doorgeven zodra je aankomt op locatie.

Op de dag van aankomst is er een Indiaas-buffet waaraan je kunt deelnemen. Dit kun je doorgeven bij boeking, of via de mail.

Bij RØSTIG bieden we tal van workshops en activiteiten aan die bijdragen aan duurzame ontspanning en RØST. We bieden minimaal 2 à 3 workshops per dag aan. 

Dagelijkse meditatiesessies en yogalessen

Bij RØSTIG slaan we geen dag over zonder meditatiesessie of yogales. Meditatie en yoga zorgt voor verstilling en de mogelijkheid om terug te keren naar het hier en nu. Wij vinden dit belangrijk en dit past bij onze waarden. Daarbij helpen we je graag om meditatie of yoga toe te leren passen in je dagelijkse leven (wanneer het nou eenmaal wat drøkker is). 

Andere workshops die we aan zullen bieden zijn ademsessies, Tai Chi, Chi Gong, Wim Hof-methode en meer.

Telkens wanneer een workshop van start gaat zul je de gong horen. Je hoeft natuurlijk nergens aan deel te nemen, maar we nodigen je er wel toe uit. Wil je liever in je hangmat chillen of iets anders doen? Geen enkel probleem natuurlijk! 

Andere activiteiten

Bij je verblijf bij RØSTIG krijg je je eigen kano, waarmee je op avontuur kan. Verder verhuren we sup-boards en (elektrische) motorbootjes. Je kunt schilderen, spelletjes spelen, zwemmen, wandelen in de buurt, oude stadjes bekijken of lekker relaxen.

Iedereen is welkom bij RØSTIG. Daarbij geldt echter wel een minimale leeftijd van 18. Niet omdat we niet van kinderen houden, maar wel omdat we zoveel mogelijk rust willen garanderen (en dat gaat nou eenmaal makkelijker zonder kinderen).

RØSTIG is niet hetzelfde als stil. Bij RØSTIG verzorgen wij een verblijf waar je van alles kunt doen om tot duurzame røst te komen, in de natuur. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat het altijd stil is. Een feestje verderop of luidruchtige bootjes die langsvaren, kunnen altijd voorkomen. Wel hebben we altijd slaap-oordoppen in je tent liggen, dan hou je de stilte in eigen hand ;).

Disclaimer: heb je een hersenschudding of zit je midden in een burnout? Bedenk je dan goed dat het bij ons heel RØSTIG is, maar we geen stilte garanderen.

Wij willen jou en je kampgenoten de ultieme rust bieden. Om dit te verzekeren zijn er verschillende huisregels. De volledige huisregels vind je op het kamp. Zo spannend zijn die niet, maar het is toch goed om er een paar te benoemen:

1. No pølitics. We zijn een plek waar iedereen welkom is en zich veilig moet voelen. We vermijden daarom politieke onderwerpen die leiden tot vervelende discussies of uitsluiting.

2. Muziek. Grote muziek boxen zijn niet toegestaan, kleine boxjes bij je tent wel. Ook zullen we zelf soms muziek spelen bij de community area. Wees hier gewoon sociaal en denk een beetje met de anderen mee, dan komt dat vast goed. 

3. Na 23:00 is het stil in het gedeelte waar men slaapt. Ben je nog op en klets je nog een beetje, dat is prima, maar doe dat wel fluisterend om anderen niet wakker te maken. Na 23:00 (of daarvoor al natuurlijk) kun je terecht bij de vuurplek in de community area.

4. Geniet ervan! Wij hebben er alles aan gedaan om je een hele unieke, røstige ervaring te bieden. Precies zoals we het zelf zouden willen! Mochten dingen niet bevallen of heb je feedback voor ons, laat het ons vooral weten. We willen graag leren en onszelf verbeteren en hebben jouw mening daarbij nodig.

Los van je kleding en alle andere standaard benodigdheden voor een kampeerverblijf willen we het meenemen van nog een paar dingen benadrukken:

- zaklamp (wij hebben vaak ook extra te leen, maar neem toch maar mee)

- een fles om te vullen met water

- sportieve kleding

- zwemkleding (we zeggen niet wat we gaan doen)

- boodschappen voor lunch/diner

Wij verzorgen bedden met matrassen, kussens en bedlinnen :). Ook kookgerei, borden en bestek worden vanuit RØSTIG verzorgd.

Onze vaste wisseldagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Je kunt op je aankomstdag inchecken vanaf 16:00 uur en op je vertrekdag uitchecken tot 11:00 uur. Op zowel de aankomst- als vertrekdag is er ook een workshop, om 20:00 op de aankomstdag en om 09:00 uur op de vertrekdag.

De Ø in RØSTIG staat voor balans. Balans tussen drukte en røst, spanning en ontspanning. Wij geloven dat deze balans bij veel mensen verstoord is tegenwoordig, wat leidt tot teveel stress. Onze missie is om mensen lekker tot røst te komen. Niet alleen door het bieden van røst, maar ook door het aanbieden van de 'tools' die je helpen om nieuwe vaardigheden te leren en deze røst mee naar huis te nemen. En we zijn gewoon een fijn plek om lekker te chillen. Dus doe gewoon RØSTIG. ;)

Nee.

Niet al je vragen beantwoord? RØSTIG, neem contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je te terug! Kun je niet wachten op je welverdiende røst? Boek dan nu!